De kamers

De suite “Nassau”
1st verdieping (62 m²)

Prijs vanaf € 180,00 per nacht

De gasten zullen de kalmte en het ruimtegevoel weten te waarderen van dit elegante appartement, alsook de 4 meter hoge plafonds met moulures en verfijnd meubilair.
Het bestaat uit een salon met US-keuken en een grote kamer waarvan de muren met gesculpteerde frisen zijn versierd. De 22 m2 grote kamer beschikt over een zeer comfortable bed met bovenmatras van 180 x 200 cm (op vraag op te delen in 2 aparte bedden), flatscreen tv diameter 81 cm, wifi high debit, ingebouwde safe, airco. De gelambriseerde badkamer van 13 m2 bestaat uit een badkuip op poten, een ruime douche 140 x 90 cm en een wastafel op marmeren zuilen. Handdoekdroger, haardroger. Voor uw comfort staan steeds een Nespresso-koffiemachine en thee “Palais des Thés” voor u klaar.
Meer weten+

De kamer Art Deco “Van Huffel”
2de verdieping (36 m²)

Prijs vanaf €145,00 per nacht

Een ruim hedendaags appartement dat baadt in het licht, met een ruim balkon en groot terras dat uitgeeft op binnentuinen, en samengesteld uit een salon met US-keuken en een grote kamer met douche en aparte toiletruimte. De kamer van 21 m2 beschikt over een bed groot comfort met bovenmatras van 160 x 200 cm. Voor uw comfort staan steeds een Nespresso-koffiemachine en thee “Palais des Thés” voor u klaar.
Meer weten +

De kamer “Louise”
2de verdieping (28 m²)

Prijs vanaf € 135,00 per nacht

Na een stadswandeling of een werkdag, zal u de intimistische en geraffineerde sfeer van de kamer Louise ongetwijfeld weten te waarderen, ze straalt immers een en al rust uit. Bed groot comfort met bovenmatras van 160 x 200 cm, flatscreen tv diameter 81 cm, high debit wifi, ingebouwde safe en airco. De spectaculaire doucheruimte wordt gekenmerkt door een gesculpteerde boog die toegang verleent tot een ruime douche van 180 x 90 cm en een roodmarmeren vloer. Handoekendroger, haardroger. Voor uw comfort staan steeds een Nespresso-koffiemachine en thee “Palais des Thés” voor u klaar.
Meer weten +

De bediening in de eetkamer

Ontbijt wordt opgediend in de eetkamer op het gelijkvloers.

Op het gelijkvloers van het huis zijn er de erg ruime ontvangstruimtes met hun majestueuse plafondhoogte van 5 meter, die een aparte, serene sfeer uitstralen, mede dankzij de monumentale, oude spiegel waarin zich een beschilderde houten engel uit de 18eeeuw reflecteert die boven de moderne witte tafel zweeft.

Het regentensalon, uitgerust met hedendaags meublilair, biedt de kans om op een aangename wijze de nieuwe gasten te ontvangen met een glaasje in de hand, of bij het haardvuur wanneer het seizoen dit toelaat.

Enkele portretten van Vlaamse signatuur, een Quattrocento panoramisch gezicht van een omwalde stad en een grote hedendaagse verlichtingssculptuur van beelhouwer Dimitri Parimeros dragen ertoe bij dat dit bijzondere Gasthuis bovenal een grote liefde voor Kunst uitstraalt.